VIZIUNE, VALORI și MISIUNE

Școala Primară „Samuel” din Deva este o instituție de învățământ particulară, acreditată, cu o istorie peste 20 de ani.

Școala Primară Samuel este instituție de învățământ particular, acreditat prin Ordinul Ministerului Educației Naționale, nr.5921 din 12.11.2009.

Avem o viziune, valori și misiune care susțin că, copiii începând cu vârsta de 3 ani, până în clasa a 4-a se bucură de un mediu prielnic dezvoltării lor armonioase și formării pentru a fi liderii de mâine ai societății noastre.

La „Samuel” copii sunt iubiți și prețuiți, cadrele didactice se investesc cu pasiune și profesionalism, managementul este dedicat și experiementat iar cadrul este unul de siguranță, liniște și credință!

Copii de la Samuel au un start în viață de neegalat!

[nd_learning_teachers nd_learning_layout=”layout-5″ nd_learning_width=”nd_learning_width_33_percentage nd_learning_float_left” nd_learning_qnt=”3″]

Pentru un start în viață de neegalat

16

80

4

20

ANI

01. VIZIUNEA

Formarea generaţiilor viitoare de oameni după Chipul şi asemănarea lui Dumnezeu, creştini cu competenţă profesională şi integritate morală, care să aibă un impact pozitiv în dezvoltarea societăţii româneşti.

02. VALORILE

Calitate — excelenţă în munca academică
Caracter — integritate morală
Curtoazie — în relaţiile cu copiii, părinţii şi colegii

03. MISIUNEA

Să educe, să inspire, să provoace şi să sprijine fiecare elev să-şi atingă potenţialul maxim intelectual, social, fizic, emoţional şi spiritual, într-o atmosferă creştină de siguranţă şi apreciere, cu ajutorul lui Dumnezeu şi a Cuvântului Său, a cadrelor didactice creştine calificate, cu o bază materială modernă şi în parteneriat cu alte şcoli creştine şi de stat.