TERMENI ȘI CONDIȚII

www.scoalasamuel.ro platforma online a întreprinderii ȘCOALA PRIMARA SAMUEL , persoană juridică cu sediul social în Deva, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 14, jud. Hunedoara, cod 335500, CIF 29103829.      

Vizitarea și utilizarea facilităților site-ului www.scoalasamuel.ro, numit pe parcursul întregii pagini “Site-ul”, sugerează că ați citit și sunteți de acord cu aceste Termeni și Condiții prezentate mai jos.

Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui document, dumneavoastră revenindu-vă datoria de a verifica regulat conținutul acestei pagini și de a lua la cunoștință aceste modificări.

 

1. ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR ȘI RENUNȚAREA LA RĂSPUNDERE

Scopul nostru în ce privesc informațiile prezentate pe acest site, este ca aceste informații să fie corecte și cât se poate de actuale. Cu toate aceste, informațiile pe le găsiți aici sunt doar informative și înainte de a lua orice decizie în ce privesc aceste informații, este recomandat să intrați în legătura directă cu un membru al personalului angajat pentru a vă fi oferite toate informațiile. Școala Samuel nu este responsabilă pentru informațiile furnizate de către terți, chiar și numai în scop informativ.

Referirea la orice produs sau serviciu în această pagină de Internet nu constituie o ofertă de a vinde sau de a furniza acel produs sau serviciu, cu excepţia situaţiei în care se face o referire expresă la aceasta. Pentru a afla mai multe detalii despre disponibilitatea serviciilor pe care le oferim, trebuie să ne contactați în mod direct.

Din motive tehnice, nu putem garanta disponibilitatea site-ului în proporție de 100%, de asemenea din motive de mentenanță a site-ului, există posibilitatea indisponibilității site-ului. Cu excepția unor situații din afara controlului nostru, orice acțiune care va pune în pericol buna funcționare a site-ului, se va realiza în momente când să creeze cele mai mici neplăceri.

 

2. CODUL DE CONDUITĂ

Sunteți obligați să ne furnizați informațiile corecte solicitate prin intermediul site-ului, precum și să ne comunicați cu promptitudine orice modificare a informațiilor prezentate în trecut.

Sunteți responsabili să vă păstrați datele de logare (nume de utilizator și parolă) pe site în condiții de securitate sporite. Confidențialitatea acestor informații este foarte importantă.

 

3. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Școala Primară Samuel este proprietarul exclusiv al drepturilor de autor în ce privește întreg conținutul acestui site web (poze, articole, videoclipuri, logo și orice alt material prezent pe site).

Se oferă permisiunea parcurgerii materialelor prezentate pe site, dar cu scopul exclusiv informațional. Orice distribuire a conținutului acestui site în scop comercial, fără oferirea unei astfel de drept este strict interzisă, încălcându-se astfel legea dreptului de autor.

 

4. PROTECȚIA DATELOR

Prin accesarea site-ului www.scoalasamuel.ro, sunteți de acord ca Școala Primară Samuel să procesese datele dumneavoastră, inclusiv acele date clasificate de Regulamentul UE 679/2016 ca fiind date cu caracter personal. Aceste date vor fi procesate în conformitate cu Politica de Confidențialitate a acestui web site. Tot în cadrul acestei pagini, veți găsi și tipul de informații pe care le vom colecta, modul în care le protejăm și modul de utilizarea a datelor colectate.  

Datele cu caracter personal sunt acele informații pe care vrem să le colectăm de la dumneavoastră pe baza cărora vă vom putea identifica personal. De regulă aceste date sunt: numele dumneavoastră, numărul de telefon, adresa, vârsta, sexul, starea civilă sau e-mail.

Aceste informații nu vor fi colectate decât în momentul în care vom avea acordul dumneavoastră și nu prin simpla vizitare sau navigare pe site-ul nostru. De asemenea în momentul în care vă vom solicita un astfel de acord, vă vom prezenta și scopul pentru care vom face această solicitare. Cele mai comune motive pentru care vi se vor cere datele personale vor fi:

  • Completarea unei cereri de contact direct pe site. Înainte de scrierea unei solicitări, pentru a vă putea identifica, este necesară completarea cu datele dumneavoastră personale.
  • Marketing direct. Transmiterea unor materiale publicitare (atât în format fizic, cât și electronic), în care veți găsi oferte promoționale cu serviciile sau produsele pe care le vom considera de interes pentru dumneavoastră.

Toate datele cu caracter personal sunt restricționate pentru acces larg, însă în cazuri excepționale, dacă ni se va impune prin lege, vom fi obligați să predăm aceste informații către diverse instituții ale statului.

 

5. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Conform legislatiei Romaniei, care tinde sa se armonizeze cu legislatia Uniunii Europene privind protectia datelor personale, unele din cele mai importante drepturi ale dumnevoastra includ:

  • dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele dvs personale sunt sau nu sunt prelucrate de noi;
  • dreptul de a va retrage consimtamantul pentru procesarea datelor dumneavoastra personale, la care ati consimtit anterior;
  • dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:
  • dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • dupa caz, transformarea in date anonime a datelor, a caror prelucrare nu este conforma legii;
  • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform punctelor de mai sus, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;
  • dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

 

6. DATE DE CONTACT PENTRU PROBLEME LEGATE DE PROTECȚIA DATELOR

Pentru orice problemă sau sugestie în ce privește prezenta pagină de Termeni și condiții, vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail office@scoalasamuel.ro sau la nr. de telefon 0254.22.50.31.

De asemenea, adresa noastră de corespondență este: Deva, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 14, jud. Hunedoara, cod 330094.